Kadın dizisine o ünlü isim kadroya dahil oldu

Yeni sezondaki değişikliklerle adından söz ettirmeye devam eden Kadın dizisine yeni bir oyuncu katıldı. Yeni karakterle dizinin seyrinin ne yönde ilerleyeceği merak konusu oldu.

Salı günleri ekrana gelen Kadın dizisine son olarak Bennu Yıldırımlar ve Caner Cindoruk veda etmişti. Başrollerin diziden ayrılmasıyla hikayenin nasıl ilerleyeceği merak edilmişti. Son olarak diziye yeni bir karakterin geldiği öğrenildi.

HAKAN KURTAŞ DAHİL OLUYOR

Yapımcılığını MED YAPIM ile MF YAPIM’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Nadim Güç’ün oturduğu, senaryosunu Hande Altaylı’nın kaleme aldığı dizinin zengin kadrosuna sevilen oyuncu Hakan Kurtaş dahil oluyor. Kadın’da Kurtaş, Cenk karakterine hayat vermeye hazırlanıyor. Ünlü oyuncu, 5 Kasım Salı günü ekrana gelecek 70. bölümde tüm gizemiyle izleyici karşısına çıkacak.

blank
Hakan Kurtaş
Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.