Kadın dizisinde sezon ortası olay çıktı!

Kadın dizisi FOX ekranlarının en çok izlenen dizilerinden birisi. Yeni sezonda iki önemli oyuncu ile yolları ayırsa da kısa sürede seyirciyi yeniden kazandı. Kadın’ın son bölümde patlayan silah ise başrol oyuncularından biri gidiyor mu dedirtti.

FOX TV ekranlarında salı akşamları 3 sezondur yayınlanan dizi Kadın, kadrosuna Hümeyra, Hakan Kurtaş, Sinan Helvacı gibi isimleri katarak ekran macerasına devam ediyor.

Caner Cindoruk ve Bennu Yıldırımlar’ın diziden ayrılması seyirciyi kızdırsa da dizi kısa sürede eski seyircisini yeniden ekrana bağladı. Reyting listelerinde de eski yerine kavuşan dizinin bu akşam yayınlanacak bölümünde ise büyük olay var.

Dizinin sıkı takipçileri geçen hafta Bahar ve Arif’in silahı denize attığını düşünürken Şirin’in aslında silahı sakladığını öğrendi. Bu akşam ekranan gelecek 77. yeni bölümde ise Bahar’ın ölen eşi Sarp’a ait silah patlayacak.

Yılbaşı akşamına hazırlık yapan Bahar, Arif, Ceyda ve Enver tüm hazırlıklar bitmişken Enver’in mutsuz olduğunu anlarlar. Enver’in mutsuzluğunun sebebi ise türlü entrikalar ile herkesi birbirine düşüren kızı Şirin’in yılbaşı akşamı tek başına olmasıdır.

Bahar ve Ceyda her ne kadar Şirin’den nefret etse de Enver’in mutsuzluğuna kayıtsız kalamazlar ve Arif’ten Şirin’i çağırmasını isterler.

YouTube video

Şirin ise o sıralarda herkesin denizin dibinde kaybolduğunu sandığı Sarp’ın silahını eline almış yeni oyunlar peşindedir. Arif yukarıya Şirin’i çağırmak için çıktığında ise olanlar olur ve silah sesi gelir.

Bahar, çocukları ve Ceyda yukarıdan gelen tek el silah sesi ile şok olurken Enver kızı Şirin’in Bahar ise eski sevgilisi Arif’in öldüğünü sanır. Bakalım bu akşam ekrana gelecek yeni bölümde neler olacak?

Kadın’ın 77. bölüm fragmanlarını izleyenler ise şok oldu. Patlayan silah seyirciyi ikiye böldü. Dizinin bazı takipçileri başrol oyuncularından olan Arif yani Feyyaz Duman’ın bazıları ise Şirin yani Seray Kaya’nın diziden ayrılacağını söyledi.

İşte dizinin bu akşam ekrana gelecek bölümü hakkında yapılan yorumlardan bazıları…

– Eyvah silah patladı Arif’e yol göründü. Bahar Emre’yle yeni bir aşka yelken açacak.

– Evet böylece Sarp’tan sonra Arif’te gidiyor bu Bahar kime aşık olacak

– Bu Bahar’ın yüzü gülmeyecek mi hiç Arif’te öldü heralde ya da yoğun bakıma gider

-Şirin ölmedi heralde eğer o da ölürse diziyi izlemem entrikaları için izliyoruz.

-Şirin…öldü mü?

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.