Kabine yoğun gündemle toplanıyor

Beştepe’de bugün gerçekleşecek Kabine toplantısında iç ve dış gelişmeler değerlendirilecek. İsveç ve Finlandiya’nın NATO’ya üyelik başvurusu da öncelikli gündem maddesi olacak.

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi bugün toplanacak. Beştepe’deki toplantıya Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlık edecek.

Kabinenin öncelikli gündem maddesi NATO olacak. Beştepe’deki toplantıda, bu konuda önümüzdeki süreçte izlenecek yol haritası üzerinde durulacak.

NATO üyesi ülkelerin terör örgütlerine verdiği desteği kesmeleri konusunda takınılacak tavır ele alınacak.

Rusya-Ukrayna arasındaki savaşın sonra erdirilmesi için yürütülen diplomatik çabalar, Doğu Akdeniz’deki son durum, Libya ve Afganistan’daki gelişmeler de ele alınacak diğer konular olacak.

Enflasyonla mücadele için atılacak adımların da değerlendirileceği Kabine toplantısında fahiş fiyat artışları karşısında hükümetin aldığı tedbirlerin piyasaya yansımasının da değerlendirilmesi bekleniyor.

Toplantıda ayrıca ernflasyonla mücadelede önümüzdeki dönemde atılacak adımlar ele alınacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.