Kaan Yıldırım’dan romantik Hadise paylaşımı

2020 yılında aşk yaşamaya başlayarak magazin gündemine bomba gibi düşen Hadise ve Kaan Yıldırım çifti ayrılıp barışmalarının ardından paylaşımlara başladı. Barışmanın ardından ilk olarak Hadise, paylaşım yapmıştı. Kaan Yıldırım da siyah beyaz paylaştığı görselde Hadise’yi öptüğü anları takipçileri ile paylaştı. Ünlü çiftin aşk dolu paylaşımı takipçilerinden tam not aldı.

Başarılı şarkıcı Hadise ve ünlü oyuncu Kaan Yıldırım 2020 yılına damga vuran çiftlerden oldu. İkili yılın bitmesine az bir zaman kala ayrılmış ancak 4 gün sonra barışarak kaldığı yerden ilişkiye devam etti.

O Ses Türkiye Rap programı ile yoğun bir tempoda olan Hadise, geçtiğimiz günlerde Kaan Yıldırım ile olan bir pozunu sosyal medya hesabının hikaye bölümünden paylaştı.

Kaan Yıldırım da barışmanın ardından ilk paylaşımını yaptı. Hadise’yi öptüğü bir kareyi siyah beyaz olarak paylaşan yakışıklı oyuncu Kaan Yıldırım sosyal medyayı salladı. Kaan Yıldırım, paylaşımı yoruma kapatırken binlerce beğeni aldı.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.