Kaan Yıldırım James Bond partisinde Türkiye’yi temsil etti

Oyuncu Kaan Yıldırım, Londra’da düzenlenen, James Bond’un 60. yılı partisine katıldı. Yıldırım, davette Türkiye’yi temsil etti.

Oyuncu Kaan Yıldırım, Londra’da düzenlenen, James Bond’un 60. yılı partisine katıldı. Yıldırım, geceye ilişkin fotoğrafları Instagram hesabından paylaştı.

Yıldırım, davette Türkiye’yi temsil etti. İsviçreli bir saat üreticisi, James Bond’un 60. yılını kutlamak için Daniel Craig’in katılımıyla Londra’da büyüleyici bir davete ev sahipliği yaptı.

blank

James Bond serisine olan ilgisiyle de bilinen oyuncu özel üretim saati ile kameraların karşısına geçti.

 

James Bond’un ilk filmi Dr. No, 1962 yılında gösterime girmişti. Ünlü casusu aktör Sean Connery canlandırmıştı. Son Bond filmi Ölmek için Zaman Yok’ta oynayan Daniel Craig de gecedeydi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.