Kaan Yıldırım ile Demet Özdemir, hakkında çıkan aşk haberlerine sessiz kalmadı

Oyuncu Demet Özdemir’in Bodrum tatilinde Kaan Yıldırım ile görüntülenmesinin ardından aşk yaşadıkları iddia edildi. Özdemir ile Yıldırım, iddialara sessiz kalmayarak sosyal medya hesaplarından açıklama yaptılar.

Bodrum tatili sırasında görüntülenen Kaan Yıldırım ile Demet Özdemir, hakkında yapılan aşk haberlerinin artmasının sonrasında iddialara sessiz kalmadı.

Daha önce de Erkenci Kuş dizisindeki meslektaşı Can Yaman ile ilişkisi olduğu yazılıp çizilen Özdemir, oyuncu meslektaşı Kaan Yıldırım ile verdiği samimi görüntüler hakkında instagram hesabından bir açıklama yaptı.

Özdemir’in aşk iddialarıyla ilgili o açıklaması:

blank

KAAN YILDIRIM’DAN DA AÇIKLAMA GELDİ

Demet Özdemir’in yaptığı sosyal medya açıklamasının ardından kısa bir süre sonra Kaan Yıldırım da instagram hesabı üzerinden bir paylaşımda bulundu ve o da ilişki iddialarını yalanladı.

Kaan Yıldırım, Seçkin Özdemir ve Demet Özdemir’i barıştırmaya çalışıyor

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.