Kaan Yıldırım, Hadise sorusunu duyunca söyleşiyi sonlandırdı

Yakışıklı oyuncu Kaan Yıldırım, geçtiğimiz gün Yıldız Teknik Üniversitesi’nde gençlerle bir araya geldi. Keyifli bir söyleşi gerçekleştiren Kaan Yıldırım, haziran ayında ayrıldığı Hadise ile ilgili sorulan soru karşısında şaşkınlık yaşarken söyleşiyi bitirmek istedi.

İlişkilerini gözlerden uzak yaşayan Hadise ve Kaan Yıldırım çifti aldığı ayrılık kararı ile ağızları açık bıraktı. Evlenmeleri beklenen ikili geçtiğimiz haziran ayında ilişkisini noktalarken Hadise, kısa bir süre önce Mehmet Dinçerler ile aşk yaşamaya başladı.

Ünlü oyuncu Kaan Yıldırım, önceki gün Yıldız Teknik Üniversitesi’nde gençlerle söyleşi yaptı. Mikrofonu eline alan genç öğrenci Yıldırım’a, “Hadise sayesinde popülerliğiniz arttı. Şimdi herkes sizi daha iyi tanıyor. Ne hissediyorsunuz?” sorusunu yöneltildi.

blank

Soru karşısında neye uğradığını şaşıran 34 yaşındaki ünlü oyuncu Kaan Yıldırım, söyleşiyi noktalamak zorunda kaldı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.