Kaan Urgancıoğlu: Kadınlar vazgeçmeyen erkek arıyor

Kara Sevda’daki Emir Kozcuoğlu rolüyle büyük başarı kazanan Kaan Urgancıoğlu, dizi final yaptıktan sonra başarısına etken olan konulardan bahsetti.

Kaan Urgancıoğlu, bu ay Episode derginin konuğu oldu. Oyuncu, “Esasında bir kadına kötülük ediyor ve onun aşkına engel oluyor; ama yine de kadınlar çok sevdi o karakteri. Sizce neden?” sorusuna şu yanıtı verdi; “Kadınlar vazgeçmeyecek erkek arıyorlar bence. Emir de vazgeçmiyor. Kadın da, ‘O kadın Nihan değil de ben olsaydım böyle olmazdı’ diye düşünüyor.

Psikolojik şiddet uyguluyor; ama hiçbir şekilde fiziki olarak birlikte olmuyor Nihan’la. Emir, senaryonun bir karakteri. Beni gören herkes Emir’in sözlerinden ne kadar etkilendiğini söylüyor. Senaristlerin söylemiyle insan psikolojisini çok iyi biliyor. İnsanları manipüle etmeyi çok iyi biliyor.” Oyuncu bu role hazırlanırken, Emir’in söylediği birçok şeyi Google’da aratmışlığı olduğunu belirtti. Oyuncu ayrıca rolle ilgili olarak, “Ben Emir değilim; ama Emir’den sonra, Kaan olarak ben de aynı ben olmayacağım” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.