Kaan Urgancıoğlu ile kardeşinin benzerliği sosyal medyada gündem oldu

Yargı dizisinde hayat verdiği Ilgaz karakteri ile adından söz ettiren Kaan Urgancıoğlu, sosyal medya hesabından kardeşi ile olan karelerini takipçileri ile paylaştı.

Kanal D’de ekrana getirilen Yargı dizisinde hayat verdiği Ilgaz karakteri ile izleyici karşısına çıkan yakışıklı oyuncu Kaan Urgancıoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile gündeme geldi.

Zaman zaman sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulunan ünlü oyuncu Kaan Urgancıoğlu kardeşi Can Urgancıoğlu ile çekildiği kareyi takipçilerinin beğenisine sundu.

blank

Sosyal medya kullanıcıları Kaan Urgancıoğlu ile kardeşi Can Urgancıoğlu’nu gördüğünde şaşkınlığını gizleyemedi. Ünlü oyuncunun takipçileri iki kardeşi ayırmakta güçlük çekti. Can Urgancıoğlu’nun da abisi gibi oyuncu olduğu ortaya çıktı. İki kardeş yıllar önce ses getiren Kara Sevda dizisinin 31. bölümünde birlikte kamera karşısına geçti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.