Kaan Tangöze: Yeni bir sayfa açtık çok mutluyuz

Duman grubunun solisti Kaan Tangöze, sevgilisi Kıvılcım Ural’la Galata’da görüntülendi. Fotoğraflarının çekildiğini fark eden Tangöze, “Yeni bir sayfa açtık, çok mutluyuz.” dedi.

Kaan Tangöze, uğruna eşi Seçkin Piriler’den boşandığı Kıvılcım Ural’la önceki akşam Galata Kulesi’nin altında romantik bir akşam yemeği yedi.

”YENİ BİR SAYFA AÇTIK”

Duman grubunun solisti Kaan Tangöze, uğruna eşi Seçkin Piriler’den boşandığı Kıvılcım Ural’la önceki akşam Galata Kulesi’nin altında romantik bir akşam yemeği yedi. Kaan Tangöze sık sık sarıldığı sevgilisini gece boyunca defalarca öptü. Fotoğraflarının çekildiğini fark eden Tangöze, “Yeni bir sayfa açtık, çok mutluyuz.” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.