Kaan Tangöze ve Kıvılcım Ural dünya evine giriyor

Duman grubunun solisti ünlü rockçı Kaan Tangöze, hamile sevgilisi Kıvılcım Ural ile 24 Kasım Cumartesi günü dünya evine girecek.

Duman grubunun solisti ünlü rockçı Kaan Tangöze, hamile sevgilisi Kıvılcım Ural ile 24 Kasım Cumartesi günü dünya evine girecek. 5 aylık hamile olan Kıvılcım Ural’ın bir kızı olacak.

SEÇKİN PİRİLER DE 5 AYLIK HAMİLEYDİ

Kaan Tangöze, Seçkin Piriler ile 2010’da masasına oturduğunda yine baba olmasına 4 ay kalmıştı. Seçkin Piriler, gelin olduğunda ilk oğulları Hakan’a 5 aylık hamileydi.

Kaan Tangöze, Seçkin Piriler ile evliyken Kıvılcım Ural ile birlikte görüntülenmişti. Bunun üzerine Seçkin Piriler Kaan Tangöze’den boşanmıştı. Daha sonra Tangöze, Kıvılcım Ural ile aşk yaşamaya başlamıştı.

 

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.