Kaan Sekban ve Anadolu Efes Gönüllüleri’nden Muğla Bölgesine Anlamlı Katkı

Yangın bölgelerinin ilk günden beri yanında olan Anadolu Efes Muğla’yı unutmadı. Muğla’da yerel kalkınmaya ve sürdürülebilir turizme 2018’den bu yana destek veren Anadolu Efes, geçen yıl yaşanan büyük yangınlarda bölgenin yanında olmuş ve yerel yönetimlerle iş birliği içerisinde yangın söndürme çabalarına ilk destek olan şirketlerden biri olmuştu. Şirket şimdi de Dünya Çevre Günü vesilesi ile Muğla’da fidan dikimine başladı. Anadolu Efes Gönüllüleri’nin şirketin iş ortakları ile birlikte Marmaris’te gerçekleştirdiği fidan dikiminde toplumsal konulara duyarlılığıyla ön plana çıkan komedyen Kaan Sekban da yer aldı.

Attığı her adımın dünyaya ve topluma olan etkilerini göz önünde bulunduran Anadolu Efes, geçen yıl yaşanan yangınlardan dolayı sosyal fayda projelerinin odağını Muğla’ya yönlendirdi. Bu kapsamda bu yıl “Tek Bir Dünya” teması ile kutlanan Dünya Çevre Günü vesilesi ile Anadolu Efes Gönüllüleri’nin Marmaris’te başladığı fidan dikiminde, Kaan Sekban da yer alarak destek oldu.

Kaan Sekban, “Geçtiğimiz yaz yaşanan yangınlar hepimizi olduğu gibi beni de derinden etkiledi. O zaman da elimden gelen desteği göstermeye gayret ettim. Anadolu Efes’in de bu konuda çabalarını sosyal medyada yakından takip ettim. Elini taşın altına koyan bu şirketin çalışmalarına ben de destek vermek ve bugün Muğla’da gerçekleşen fidan dikimi etkinliğinin içinde yer almak istedim. Bu vesileyle aramızda bir iş birliğinden öte gönül birliği kurulmasından mutluyum” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.