Juventus Merih Demiral’i kadrosuna kattı

Devre arasında Sassuolo’ya giden Milli futbolcu Merih Demiral’in 15 milyon euro karşılığında Juventus’a satıldığı iddia edildi.

Spor dünyasında bomba etkisi yaratan iddianın arkasında ünlü İtalyan spor gazetecisi DiMarzio var.

Habere göre Juventus ekibi, geçen sezonun ilk yarısı Alanyaspor’da oynadıktan sonra Serie A takımlarından Sassuolo’ya transfer olan Merih Demiral’i kadrosuna kattı.

Atletico Madrid’le de görüştüğü belirtilen Merih’in tercihini öncelik hakkı olan Juventus’tan yana yaptığı belirtildi.

21 yaşındaki futbolcu için Juventus’un Sassuolo’ya15 milyon euro bonservis bedeli ödeyeceği belirtilirken Atletico’nun 25 milyon euro’luk teklifinin ise İtalyan ekibinin öncelik hakkı olması nedeniyle kabul edilemediği öğrenildi.

Sassuolo, Merih Demiral’i 7 milyon euro’ya Sporting Lizbon’dan almış, o dönem bu transferi aslında Juventus’un yaptığı ve Sassuolo’nun oyuncuyla olan sözleşmesine ilk satın alma hakkı Juventus’a aittir maddesi koydurttuğu konuşulmuştu.

Milli Takım’a da çağrılan Merih Demiral, Sassuolo formasıyla 14 maça çıktı 2 gol attı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.