Justin Bieber’dan Tom Cruise’a kafes dövüşü çağrısı

25 Yaşındaki ünlü genç şarkıcı, ABD’li ünlü oyuncu Tom Cruise’a kafes dövüşünde kapışması konusunda meydan okuyarak, “Bu maça çıkmazsan korkaksın” dedi.

Kanadalı ünlü şarkıcı bieber bu çağrısını resmi Twitter hesabı üzerinden yaptı.

ABD’deki meşhur kafes dövüşü organiasyonlarından olan ‘Ultimate Fighting’ Şampiyonası’nın (UFC) ringinde dövüşmek istediğini söyleyen Bieber, “Tom, eğer bu maça çıkmazsan korkaksın ve bu utancı asla unutturamazsın” dedi.

Justin Bieber Twitter’daki paylaşımına UFC’nin Başkanı Dana White’ı da etiketledi.

blank

McGregor da tartışmaya dahil oldu

Eski UFC tüy sıklet ve hafif sıklet şampiyonu İrlandalı Conor McGregor tartışmaya dahil olarak “Eğer Tom Cruise bu meydan okumayı kabul edecek kadar erkekse, (şirketim) bu karşılaşmaya ev sahipliği yapmaya hazır. Cruise’ın filmlerdeki gibi böyle bir dövüşe cesareti var mı? Bekleyip göreceğiz” ifadelerini kullandı.

Bieber 25, Cruise ise 56 yaşında

‘Görevimiz Tehlike’ serisi gibi aksiyon filmlerinde oynayan Tom Cruise 56 yaşında Ünlü pop yıldızı Justin Bieber ise 25 yaşında. Ancak Tom Cruise dünyaca ünlü ‘Görevimiz Tehlike’ serisi gibi aksiyon filmlerindedublör kullanmamasıyla dikkat çekiyor.

Tom Cruise, Justin Bieber’in meydan okumasına henüz yorum yapmazken, sosyal medya kullanıcılar ise maçı sabırsızlıkla beklediğini söyledi.

UFC’nin 22 Haziran’da gerçekleştirilmesi bekleniyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.