Justin Bieber’dan evlilik itirafı

Dünyaca ünlü şarkıcı Justin Bieber, Londra’da katıldığı bir konser sonrasında soruları yanıtladı. Bieber, özel hayatı hakkında da samimi cevaplar verdi.

Yeni albümü Changes’ın yayınlanmasına günler kala ünlü şarkıcı Justin Bieber yaptığı açıklamalarla yine gündem oldu.

Londra’da verdiği konser sonrasında yapılan soru-cevap kısmında tüm içtenliğiyle soruları yanıtlayan ünlü şarkıcı, konu Hailey Baldwin ile olan cinsel hayatına gelince de, “İşler bazen çılgına dönebiliyor” dedi.

blank

Bieber, eşi Hailey ile nasıl vakit geçirdiklerini soran bir hayranına dönüp, “Yani ben eşimle birlikteyken, tüm gün ne yaptığımızı tahmin edersiniz… İşler çok çılgın olabiliyor. Sadece bunu yapıyoruz” şeklinde yanıtlayınca herkesi şoke etti.

Ünlü şarkıcı eşiyle birlikte film izlemeyi ve takılmayı seviyorum derken, “Kesinlikle rahat durmuyoruz” diye de ekledi.

Justin Bieber evliliğin kendisini nasıl değiştirdiğini anlatırken, “Evli olmak çok güzel. Yanlış anlamayın, evlilik kolay bir şey değil. Uğruna çabalamanız gereken bir şey” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.