Justin Bieber ve Selena Gomez’in ilişkileri bu sefer farklı

Yeniden birlikte olan Justin Bieber ve Selena Gomez’in, önceki denemelerinden farklı davrandığı söyleniyor.

Yıllardır süren bir dargın bir barışık ilişkilerinin ardından geçtiğimiz ekim ayında birbirlerine yeni bir şans veren Justin Bieber ve Selena Gomez’in, bu defa çok daha farklı bir aşka yelken açtıkları iddia edildi.

E! News’e konuşan ikiliye yakın bir kaynak, “Şimdilerde her şey çok daha farklı. Bu sefer Justin, Selena’ya gerçek bir centilmen gibi davranıyor ve onu ne kadar düşündüğünü gösteriyor. Artık duygularını sevgilisine açıkça belirtiyor. Bu da onun olgunlaştığı anlamına geliyor” dedi.

blank

“BİRLİKTE SEYAHAT EDİYORLAR”

Şu sıralar ikilinin sık sık görüştüklerini ifade eden kaynak, “Sürekli birlikte seyahat ediyorlar ve ayrı kaldıkları dönemde de iletişimlerini kesmiyorlar. Mesajlaşıyorlar ya da görüntülü konuşuyorlar” açıklamasını yaptı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.