Justin Bieber, Orlando Bloom’a özendi çırılçıplak soyundu

Çırılçıplak denize girince, aynı şekilde denize giren Orlando Bloom’a özendiği yorumları yapıldı. Justin Bieber, Hawaii’de tatile çıktı. Avustralyalı model Sahara Ray ve yanlarında bir kadın arkadaşının eşlik ettiği Kanadalı şarkıcı, önceki gün denizin ve güneşin tadını çıkardı. Bir süre sonra Bieber mayosunu çıkarınca, model Ray de üstünü çıkararak çırılçıplak bir şekilde denize girdi. Magazin muhabirlerine yakalandıklarını fark etmeyen ikili, eğlencesine devam etti. Fotoğrafların sosyal medyaya yansıması sonrası akıllara geçtiğimiz hafta çırılçıplak bir şekilde denize giren Orlando Bloom geldi. Başına ve boynuna Hawaii’ye özgü çiçeklerden taç ve kolye takan Sahara Ray, çektirdiği pozlardan bazılarını sosyal medyadan paylaştı.

Justin Bieber1

Sahara Ray

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.