Justin Bieber ile Selena Gomez dudak dudağa

Justin Bieber ile Selena Gomez’in yeniden başlayan ilişkisi bu görüntülerle resmiyet kazandı.

Yıllarca flört eden Selena Gomez ile Justin Bieber birçok kez ayrılıp barıştı. İkili bir dargın bir barışık ilerleyen ilişkilerinde çeşitli olaylar yaşadı. Yıllarca süren süreçte son olarak Selena Gomez geçtiğimiz ay The Weeknd ile olan ilişkisini noktalamış ve Biebir ile tekrar barışmıştı. Bu gelişmeler üzerine Gomez’in The Weeknd’ten ayrılmasının sebebinin Bieber’la barışması olarak yorumlanmıştı. Ve ikili Los Angeles’taki buz hokeyi maçında dudak dudağa görüntülendi.

blank

İkili en son birlikte bisiklet gezisinde görüntülenmiş, mutlu halleriyle dikkat çekmişlerdi. Yeni ortaya çıkan görüntülere göre ise aynı günün akşamında Selena, Justin’in Hokey oyununda ona eşlik etti. Maçtan sonra da Justin’in formasını giydi.

Bu görüntülerden hemen sonra ise ikilinin ilişkisinin tekrar başladığı resmileşti. Selena Gomez ile Justin Biber Los Angeles’taki buz hokeyi maçında dudak dudağa görüntülendi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.