Justin Bieber bu kez trafikte yediği cezayla gündeme geldi

Yaşadığı ilişkilerle sık sık konuşulan Justin Bieber bu kez trafikte yediği cezayla gündeme geldi.

Kanadalı popçu Justin Bieber’a, trafikte cep telefonu kullanırken polise yakalanınca ceza kesildi.

TMZ’in haberine göre, Los Angeles caddelerinde Mercedes G-Wagon marka cipiyle gezerken bir yandan da cep telefonuyla konuşan Justin Bieber, polise yakalandı.

Dünyaca ünlü şarkıcıyı durduran polis, önce evrak sorgulaması yaptı. Daha sonra da ‘araç kullanırken cep telefonu kullanmak’ suçundan ceza kesti.

blank

23 yaşındaki popçuya işlem yapan memur, Bieber’ın olayı sakin karşıladığını ve ceza makbuzunu aldıktan sonra yoluna devam ettiğini bildirdi.

Bieber, daha önce ise kendisini kız arkadaşıyla görüntülemek isteyen paparazilerin üzerine araç sürerek kazaya sebep olmaktan 750 dolar (yaklaşık 2.700 TL) cezaya çarptırılmıştı.

Bieber, otomobilini leopar deseniyle kaplatmasıyla da gündeme gelmişti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.