Julia Roberts, anti-sosyal medya kuralını bozdu

Sosyal medya için “Yapış yapış” yorumunu yapan Roberts, anti-sosyal medya kuralını bozdu.

Hollywood’un ünlü oyuncusu Juia Roberts sosyal medyada yer almayan nadir ünlülerden biri. Özel Bir Kadın (Pretty Woman) filmiyle dünya çapında ünlenen 50 yaşındaki oyuncu, hafta sonu gittiği Taylor Swift konseriyle sosyal medya kuralını yıktı.

Daha önce verdiği bir röportajda sosyal medyayı “Yapış Yapış” olarak tanımlayan ve kişisel hiçbir sosyal medya hesabı bulunmayan Roberts, konser fotoğraflarıyla sosyal medyada yer aldı.

13 yaşındaki kızı Hazel ile California’daki konsere giden üç çocuk annesi ünlü oyuncu, çekildiği fotoğraflarla yanındaki arkadaşlarının sosyal medya hesaplarında yer aldı.

blank

Roberts, basketbolcu Kobe Bryant’ın eşi Vanessa Bryant’la bu fotoğrafı çektirdi. Vanessa Bryant, fotoğrafı kendi sosyal medya hesabında paylaştı.

Roberts, Vanessa ve Kobe Bryant’ın kızları Natalia ve Gianna ile kuliste fotoğraf çektirdi.

ABD’li oyuncu Amber Rose ile bol bol fotoğraf çekildi. Rose, fotoğrafları kendi Instagram sayfasında paylaştı.

Roberts, konser sonrası Taylor Swift’in kulisine giderek birlikte fotoğraf çektirdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.