Jon Snow’dan Game Of Thrones finali itirafı

Game of Thrones dizisinin final sezonu için geri sayım sürerken, oyunculardan da birbiri ardına ilginç açıklamalar geliyor. Dizinin başrol oyuncularından Kit Harington, finali anlattıktan sonra eşinin kendisiyle 3 gün konuşmadığını söyledi.

Tüm dünyada büyük bir izleyici kitlesi bulunan Game of Thrones dizisinin final sezonu büyük merakla bekleniyor. 6 bölümlük final sezonu öncesi neredeyse 1.5 yıldır ara vermiş olan yapımla ilgili birbiri ardına spekülasyonlar ortaya atılıyor.

Nisan ayında başlayacak olan dizinin ilk iki bölümünün 60 dakika, kalan dört bölümün ise 80 dakika olacağı açıklanmıştı.

Oyuncular, çekimler tamamlandıktan sonra dramatik bir sezonun izleyiciyi beklediğini söylerken, yapımcıların ‘sızıntı’ ihtimaline karşı birden fazla final kurguladığını belirtmişti.

blank
Leslie ve Harington çifti 2018’de evlendi.

Dizinin başrol oyuncularından Kit Harington, finalle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Bir televizyon programına katılan Harington, eşi Rose Leslie’ye finali ve karakteri Jon Snow’un akıbetini anlattıktan sonra, Leslie’nin kendisiyle 3 gün boyunca konuşmadığını ifade etti.

Harington’ın açıklamaları, sezonun başlamasını sabırsızlıkla bekleyen hayranların daha da heyecanlanmasına yol açtı. Sosyal medyada Harington’ın sözleri üzerinden teoriler üretilmeye başlandı.

Harington ve Leslie, Game of Thrones’un çekimleri sırasında tanışmış, geçtiğimiz yıl da evlenmişlerdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.