JOLLY, DÜNYAYI YE-RİM DİYEN ERAY KILIÇ İLE LEZZET KEŞFİ’NE ÇIKIYOR

Jolly, 15 yıldır Türkiye’yi hatta dünyayı YE-RİM diyen Eray Kılıç ile ‘Hadi Yemeğe Gidelim’ diyor ve sizleri leziz sofralara davet ediyor.

Eray Kılıç ile turizmin dinamik markası Jolly, yeni şehirler görmenin yanı sıra lezzet keşfinden de haz alan tatil severleri Hatay’da Lezzet Keşfi’ne çıkarıyor. Eray Kılıç’ın seyahat tutkunları ile birlikte olacağı lezzet keşfinin rotaları, Mozaik Müzesi, St. Pierre Kilisesi, Habib Neccar Cami, Antakya Evleri olarak belirlendi. Lezzet tutkunlarının bu eşsiz tura katılabileceği tarih ise 9 Şubat. Türk Hava Yolları ile 1 gece 2 gün olarak planlanan bu tura, tatil severler 1.299 TL’den başlayan fiyatlarla katılabilirler.

Bu çok özel turda Eray Kılıç sizleri yöresel ve gurme lezzetler ile buluşturacak, keşfedilmeyi bekleyen lezzet duraklarına doğru unutulmaz bir yolculuğa çıkartacak. Aynı zamanda yemeklerin ve restoranların hikayesini kendisinden dinleyecek, farklı bir gurme turu yapacaksınız. Sadece Hatay’ın lezzetlerini tatmayacak aynı zamanda çan, ezan ve hazzan sesinin birbirine karıştığı, inançlar ve barış simgesi Hatay’da görülmesi gereken yerleri de göreceksiniz. Dünyanın ikinci büyük Mozaik Müzesi, dünyanın ilk mağara kilisesi St. Pierre Kilisesi, Anadolu’da yapılan ilk cami olan ve içerisinde Hz İsa’nın havarilerinden Yahya, Yunus, Şem’un Sefa ve Yasin Süresinde adı geçen Habib–i Neccar’ ında kabrinin bulunduğu Habib Neccar Cami, eski Antakya evleri Hatay’ın gezilecek rotalarından bazıları. Hadi Gidelim!

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.