Johnny Depp’in kızı Lily-Rose Depp’ten nepotizm suçlamasına tepki

Hollywood yıldızı Johnny Depp ile Fransız şarkıcı ve oyuncu Vanessa Paradis’in oyunculuk yapan kızları Lily-Rose Depp, kendisine yöneltilen nepotizm suçlamasına yönelik “Sosyal medya kullanıcıları bu konulara çok kafa yoruyormuş gibi görünüyor. İnsanlar, geldiğiniz nokta veya sizin hakkınızda önyargılı düşüncelere sahip olacaktır ama şunu söyleyebilirim ki elde ettiğim rolleri yalnızca o role uygun görüldüğüm için oynadım” dedi.

Dünyaca ünlü ABD’li aktör Johnny Depp ile Fransız şarkıcı ve oyuncu Vanessa Paradis’in oyuncu kızları Lily-Rose Depp, sosyal medya gündeminden düşmeyen nepotizm tartışmaları ve babasının Amber Heard ile dünya gündemini uzun süre meşgul eden davası hakkında ilk kez açıklama yaptı.

Elle dergisine konuşan 23 yaşındaki oyuncu, davayla ilgili “Bu kadar özel ve kişisel olan bir durum birden böyle olmaktan çıkınca kendime gizli düşüncelerimi sakladığım bir alan yarattım” dedi.

blank

‘AİLEM VEYA ÖZEL HAYATIMDAKİ ERKEKLERLE TANIMLANDIM’
Depp, başkalarının adına konuşmaması gerektiğini düşünerek “Kariyerim boyunca, insanların beni, ailem ya da özel hayatımdaki erkeklerle tanımladığını düşünüyorum. Ben daha çok kendi ürettiğim şeylerle anılmak istiyorum” ifadelerini kullandı.

NEPOTİZM TARTIŞMALARINA CEVAP
Büyürken annesi Vanessa Paradis’in kendisini ve erkek kardeşi Jack’i (20) olabildiğinde spot ışıklarından koruduğunu söyleyen Depp, nepotizm tartışmalarına da cevap verdi.

Bazı kesimler tarafından ‘ayrıcalık’ ve ‘torpil’ sayesinde bulundukları konuma geldikleri iddia edilen ünlü isimlerden biri olarak görülen Depp, “Çocukluğumun normal geçmediğini kabul ediyorum ama bu deneyimleme şansı elde ettiğim tek yaşam stili” dedi.

Vanessa Paradis, Lily-Rose Depp
Vanessa Paradis – Lily-Rose Depp

‘YALNIZCA UYGUN OLDUĞUM ROLLERİ ELDE ETTİM’
Kendisinin “nepotizm çocuğu” olarak gösterilmesini yorumlayan yıldız, “Sosyal medya kullanıcıları bu konulara çok kafa yoruyormuş gibi görünüyor. İnsanlar, geldiğiniz nokta veya sizin hakkınızda önyargılı düşüncelere sahip olacaktır ama şunu söyleyebilirim ki elde ettiğim rolleri yalnızca o role uygun görüldüğüm için oynadım. Sosyal medya, size rolü verenlerden çok ailenizin kim olduğuyla daha çok ilgileniyor” dedi.

Depp “İnsanların yalnızca genetik sebeplerden dolayı yargılanması fikrini garip buluyorum. Hiç mantıklı değil. Eğer annen veya baban doktorsa çocuk da doktor olabilir. Kimse çıkıp da “Sırf ebeveynlerin doktor diye doktorsun” demiyor” ifadelerini kullandı.

NEPOTİZM NEDİR?
Nepotizm, akraba kayırma veya adam kayırma, öznel ve adil olmayan şekilde yapılan ayrımcılığa denir. Nepotizm kavramının Latince’de “Nepot” sözcüğünden geldiği, İngilizcede ise “Nephew” (yeğen) olduğu değişik çalışmalarda ifade edilmiştir.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.