Johnny Depp: İnsan birçok kez dibi görebilir

Dünyaca ünlü oyuncu Johnny Depp Amber Heard ile geçirdiği olaylı boşanma süreciyle ilgili ilk kez konuştu. Tüm dünyanın yakından takip ettiği dava ile ilgili açıklamada bulunan Johnny Depp, yaptığı itirafla gündeme bomba gibi düştü. Ünlü oyuncu, “İnsan birçok kez dibi görebilir” dedi.

Oyunu çift Johnny Depp ile Amber Heard, 2017 yılında 15 aylık evliliklerini bitirdi. Amber Heard’ın boşanmadan bir yıl sonra Washington Post’a yazdığı bir makalede kendisini taciz mağduru olarak nitelemesinin ardından Depp, “iftira” davası açtı. Heard ise ifadelerinin “düzmece” olduğunu söyleyen Depp’e karşı dava açmıştı. 1 Haziran 2022’de görülen davada kazanan taraf Depp olmuş ve Heard’ün eski eşine tazminat ödemesine karar verilmişti.

Dava sonrasında oyunculuğu bırakacağı konuşulan Depp, “İstediğiniz şeyi söyleyebilirsiniz ama geri dönmek mi? Geri dönmek için önce gitmek gerekiyor. Ben hiçbir yere gitmedim” açıklamasında bulundu.

Son olarak Heard ile yaşadığı sürecin prestijini sarstığını itiraf eden oyuncu, “İnsan hayatında birçok kez dibi görebilir” ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.