Johnny Depp hakkında şok iddia

Amber Heard, mahkeme çıkışında hüngür hüngür ağladı! Birkaç gün önce eşi Johnny Depp’ten boşanmak için dava açan Amber Heard, ünlü aktörün kendisine şiddet uyguladığını ileri sürdü.

Eşinden davacı olan 30 yaşındaki Heard, dün de duruşmada hakim karşısına çıktı. Sağ gözünün çevresinde morluklar ve kızarıklıklar olan, bitkin olduğu gözlenen 30 yaşındaki Heard, eşinin kendisine cep telefonu fırlattığını iddia etti. Şiddet gördüğü gerekçesiyle Depp’ten boşanmak istediğini söyleyen Amber Heard eşiyle tartıştıkları sırada aktörün sinirine hakim olamayıp kendisini cep telefonuyla darp ettiğini ileri sürdü. Heard, yüzünün sağ tarafındaki morluk ve kızarıklıkları belgeleyen fotoğrafları da mahkemeye delil olarak sundu.

Duruşmadan çıkarken bitkin görünen Amber Heard’ün zorlukla ayakta durmaya çalışması da dikkatlerden kaçmadı. Duruşmada 52 yaşındaki Johnny Depp’e uzaklaştırma cezası çıktı.

Johnny Depp ve Amber Rose1

Amber Heard, 15 ay önce evlendiği Johnny Depp’in, fiziksel ve bedensel anlamda kendisine zarar vermesinden çok korktuğunu da belirtti. Heard, duruşmadan birkaç saat sonra da arkadaşlarıyla bindiği otomobilde hıçkırarak ağlarken görüntülendi. O sırada fotoğraflarının çekildiğini fark eden Amber Heard yüzünü elleriyle gizlemeye çalıştı.

Johnny Depp ve Amber Rose, The Rum Diary filminin setinde tanışmışlardı. Depp, iki çocuğunun annesi Fransız şarkıcı Vanessa Paradis’ten ayrılıp Heard ile birlikte olmaya başlamıştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.