Johnny Depp bu kez de evine giren hırsız nedeniyle gündeme geldi

Son dönemde çalkantılı hayatı ile gündemden düşmeyen Amerikalı aktör Johnny Depp bu kez de evine giren hırsız nedeniyle gündeme geldi. Amber Heard ile yaşadıkları olaylar ile ağır eleştirilere maruz kalan ve işini kaybeden Johnyy Depp evine giren davetsiz misafir ile neye uğradığını şaşırdı. Ünlü aktörün banyosunda yıkanırken yakalanan hırsız polis tarafından göz altına alındı.

Karayip Korsanları filminde canlandırdığı “Jack Sparrow” karakteri ile özdeşleşen ünlü aktör Johnny Depp hırsız şoku yaşadı. 57 yaşındaki ABD’li aktör Johnny Depp’in evine gizlice giren ve banyo yaparken yakalanan davetsiz misafir nedeniyle başı derde girdi. Hollywood Hills’teki evine giren bir kişinin, evde kendisine içki aldığı ve polis tarafından yakalandığında aktörün banyosunu kullandığı öğrenildi.

Geçen hafta bir kişinin Depp’in evine arka bahçeden girdiğini gören komşuların polise haber vermesi üzerine, eve giren kişi kıskıvrak yakalandı. Ntv’nin TMZ’den aktardığı habere göre, tutuklanan ve vandallıkla suçlanan kişi, polis kapıyı kırıp içeri girdiğinde, Depp’in banyosunda yıkanıyordu. Olay sırasından Depp’in evde olup olmadığı açıklanmadı.

Ocak ayında da aynı eve hırsızlık amacıyla giren bir kişi, komşuların ihbarı üzerine yakalanmıştı. Evsiz kadın, Depp’in lüks malikanesine camı kırarak girmiş, evin alarm sisteminin devreye girmesiyle birlikte polisler eve ulaşmıştı. Olay esnasında Depp’in evde olmadığı öğrenilmişti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.