Johnny Deep ile Amber Heard arasındaki davada yeni gelişme!

Johnny Deep ile Amber Heard’ün dünya kamuoyuna yansıyan davalarında yeni bir gelişme yaşandı. Altıncı haftasına giren davada Johnny Deep için Amber Heard’e “madde bağımlılığı ve partnerine şiddet uygulayan birinin davranış” kalıbı içerisinde olduğu savı sunuldu.

Johnny Deep ile Amber Heard arasındaki dava 6. haftasına girdi. Çarşamba günü görülecek olan davada Johnny Depp’in eski sevgilisi Kate Moss ifade verecek. Amber Heard, Kate Moss’un Johnny Depp ile ilişkisi döneminde fiziki şiddete uğradığını iddia etmişti.

Duruşmaların son haftasında Johnny Depp’in de ifade vermeye çağrılması bekleniyordu. Heard’ün avukatları stratejik bir dönüş yaptı ve bu taleplerinden vazgeçti. Heard’ün şiddet iddiaları da incelendi. Doktor, Heard’ün Deep’in sebep olduğunu iddia ettiği yaranın şişe çarpması ile değil elin kapıya sıkışması sonucu oluştuğunu söyledi.

İncelemelerde bulunan psikolog David Spiegel ise Depp’in, “madde bağımlılığı ve partnerine şiddet uygulayan birinin davranış” kalıbı içerisinde olduğunu savını sundu.

İfade süreci sonlanacak olan davada cinsel şiddet dahil birçok öne sürülen tüm iddialar dile getirildi. Heard, Depp’i kendisine uyuşturucu ve alkol etkisi altındayken şiddet uygulamakla suçluyor. Depp ise bu şiddete kendisinin uğradığını iddia ediyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.