“John Wick: Chapter 3″de seyircilerle buluşacak hikayenin detayları belli oldu

John Wick’ten haber var…

İlk iki filmiyle tüm dünyada 260 milyon dolardan fazla gişe hasılatı elde eden “John Wick”, üçüncü filmiyle beyaz perdeye dönmeye hazırlanıyor. Başarılı oyuncu Keanu Reeves’i bir kez daha intikam peşindeki tetikçi olarak göreceğimiz devam halkasında işler serinin diğer filmlerinde olduğundan daha da karışık bir hal alıyor.

Serinin yönetmeni Chad Stahelski’nin bir kez daha kamera arkasına döneceği 3. devam halkasının resmi sinopsisi şöyle; “John Wick iki nedenden ötürü firaridir. Kellesi üzerine 14 milyon dolarlık açık sözleşme konulmuştur ve temel bir kuralı ihlal etmiştir; Continental Hotel’de birini öldürmüştür. Kurbanı ise açık kontratı sunun Yüksek Masa üyesidir. İşi bitmiş olması gereken John’a otelin yöneticisi Winston tarafından bir saatlik bir kaçış süresi verilir. Ardından üyeliği iptal edilecek, tüm hizmetlerden men edilecek ve diğer üyelerle iletişimi kesilecektir. John’un New York City’den kaçma mücadelesinde güvenebileceği tek şey servis endüstrisidir…

Winston rolündeki Ian McShane’in kadroya geri döneceği devam halkasında Common, Laurence Fishburne, ve Ruby Rose’un da serideki rollerinde yeniden boy gösterecekleri tahmin ediliyor. Filmin kötü adamını ise Hiroyuki Sanada canlandıracak.

3. devam halkası 17 Mayıs 2019 tarihinde Türkiye’de vizyona girecek.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.