Jim Carrey’nin resmi ABD’yi karıştırdı

Jim Carrey, çiziminden dolayı sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutuldu.

Resim yeteneğiyle de tanınan oyuncu ve komedyen Jim Carrey, sosyal medyadan fotoğrafını yayınladığı çizimiyle gündeme geldi.

56 yaşındaki ABD’li aktörün yaptığı portrenin, Beyaz Saray’ın Basın Sekreteri Sarah Huckabee Sanders’e ait olduğu iddia edildi.

blank

Carrey, sosyal medyada paylaştığı resmin altına, “Bu, hayattaki tek amacı kötülük için yalan söylemek olan bir sözde Hıristiyan’ın portresidir. Korkunç!” notunu düşmüştü.

Bazı Twitter kullanıcıları Carrey’yi, bu kötüleyici portresinden dolayı eleştirirken, bazıları da Hıristiyanlığı diline doladığı için eleştirdi.

Carrey, portrenin kendi çizimi olduğunu kabul ederken, resimdeki kişinin Sanders olduğunu doğrulamadı. Resimle ilgili henüz Beyaz Saray’dan bir açıklama yapılmadı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.