Jet Sosyete’nin finalinde Sertab Erener sürprizi

Gülse Birsel imzalı, BKM yapımı komedi dizisi ‘Jet Sosyete’, üçüncü sezonuna ve ekran macerasına 6 Mayıs Çarşamba günü yanınlanacak 20’inci bölümüyle final yapıyor.

Jet Sosyete’ oyuncularının çekimlerini kendi evlerinden gerçekleştirdiği sürprizlerle dolu final bölümü, sevilen karakterlerin Koronavirüs salgınıyla nasıl başa çıktığını konu alacak.

Dizinin ekran macerasını tamamlayacağı son bölümü pekçok sürprize evsahipliği yapacak. ‘Jet Sosyete’ final bölümünde İrem Sak, Aslı Bekiroğlu ve Nilgün Belgün’ün konuk oyuncu olarak yer alacağı açıklanmıştı.

Final bölümünden yayınlanan ikinci fragmanda Sertab Erener sürprizi ortaya çıktı. Ünlü şarkıcı müzisyen eşi Emre Kula’yla birlikte yaptığı özel performansıyla final bölümüne damga vuracak.

Bölümün çekimlerini evlerinde gerçekleştiren oyuncular, makyajlarını kendileri yapıp kostümlerini seçti ve sahnelerini görüntülü konuşma yöntemiyle kaydetti.

Birbirinden eğlenceli görüntülü konuşmalar ve hatta minik konserlerle karantina günlerinde hepimizin yaşadıklarını anlatan ‘Jet Sosyete’, final bölümüyle 6 Mayıs Çarşamba akşamı saat 20.00’de Star TV’de ekrana gelecek.

YouTube video

 

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.