“Jet Sosyete” izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor

Gülse Birsel imzalı, BKM yapımı komedi dizisi ‘Jet Sosyete’  ilk bölümleriyle bu akşam izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Üçüncü sezonunda yeni adresi puhutv’de yerini alan ‘Jet Sosyete’, özlenen karakterleri ve yüksek temposuyla bomba gibi iki bölümle sezonu açacak.

Kısalan süresiyle uluslar arası standartlara kavuşan dizinin ilk iki bölümü aynı anda yayına girecek. Dizinin takipçilerinin ‘Jet Sosyete’nin unutulmaz karakterleriyle hasret gidereceği ilk bölüme Gizem’in yazarlık macerası ve televizyon ekranındaki klişeleri tiye alan sahneler damga vuracak. İkinci bölümde ise Gizem ve Cengiz arasındaki yaş çekişmesi devam ederken, Cengiz’in ayağının kırılması ortalığı karıştıracak. İlayda aşkın kapısını aralamaya çalışırken, Gizem Özpamuk’a gelen bir reklam teklifi Tony ve Safiye için menajerlik yolunu açacak.

blank
Jet Sosyete

‘Jet Sosyete’nin üçüncü sezon ilk bölümünde Özkan Uğur, Mahir İpek ve Gülay Afşar da konuk oyuncu olarak izleyici karşısına çıkacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.