Jet Sosyete final mi yapıyor?

PuhuTV ekranlarında yayınlanan Jet Sosyete dizisinin yeni bölümü geçtiğimiz gün yayınlanmadı. Dizinin senaristi Gülse Birsel konu ile ilgili açıklama yaptı.

Gülse Birsel’in senaristliğini yaptığı ve başrolünde oynadığı Jet Sosyete dizisi geçtiğimiz gün yayınlanmadı. Geçtiğimiz sezon TV’de yayınlanan ve bu sezon dijitale geçerek yoluna devam eden dizinin izleyicileri tepkilerini sosyal medyada gösterdi. Dizinin senaristi Gülse Birsel, sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı ve Jet Sosyete dizisinin yılbaşı çekimlerinin yoğunluğu yüzünden yayınlanmayacağını söyledi.

blank
Jet Sosyete

Jet Sosyete ne zaman yayınlanacak?

PuhuTV’de yayınlanan Jet Sosyete dizisinin yeni bölümü 27 Aralık’ya yayınlanacak. Yılbaşı özel bölümü olarak yayınlanacak olan dizinin kaderi bu bölümden sonra belli olacak.

Jet Sosyete dizinin oyuncuları kimler?

Senaryosunu Gülse Birsel’in yaptığı Jet Sosyete dizisinde Cengiz Bozkurt, Derya Karadaş, Hasibe Eren, Sarp Apak ve Şahin Irmak gibi usta isimler rol alıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.