Jet Sosyete ekrana koronavirüs konusuyla veda ediyor!

Gülse Birsel imzalı, BKM yapımı komedi dizisi ‘Jet Sosyete’, üçüncü sezonuna ve ekran macerasına 6 Mayıs Çarşamba günü yanınlanacak 20’uncu bölümüyle final yapıyor.

‘Jet Sosyete’ oyuncularının çekimlerini kendi evlerinden gerçekleştirdiği sürprizlerle dolu finali, sevilen karakterlerin Koronavirüs salgınıyla nasıl başa çıktığını konu alacak.

Dizinin ekran macerasını tamamlayacağı son bölümü pekçok sürprize evsahipliği yapacak. Jet Sosyete Final bölümünün yayınlanan ilk fragmanında yer alan konuklar İrem Sak, Aslı Bekiroğlu ve usta oyuncu Nilgün Belgün!

Bölümün çekimlerini evlerinde gerçekleştiren oyuncular, makyajlarını kendileri yapıp kostümlerini seçti ve sahnelerini görüntülü konuşma yöntemiyle kaydetti.

‘Jet Sosyete’nin son böümünde, Talip ve Yıldız’ın ilişkisi karantina sınavından geçerken, Şennur bu dönemi kazanca çevirmenin yollarını aramaktadır. Flört aşkıyla yanıp tutuşan Ozan çareyi İlayda’ya sarmakta bulur, İlayda ise karantina döneminde mecburi sağlıklı yaşam koçluğuna soyunmuştur . Karantina günleri ilerledikçe ‘Jet Sosyete’ kahramanları salgın dönemi şartlarına uyum sağlamanın birbirinden eğlenceli yollarını bulmaya başlar…

Birbirinden eğlenceli görüntülü konuşmalar ve hatta minik konserlerle karantina günlerinde hepimizin yaşadıklarını anlatan ‘Jet Sosyete’, final bölümüyle 6 Mayıs Çarşamba akşamı saat 20.00’de Star TV’de ekrana gelecek.

YouTube video

 

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.