Jet kazasında hayatını kaybeden nişanlısını ölümsüzleştirdi

Mina Başaran ve arkadaşlarını Dubai’deki bekarlığa veda partisinden İstanbul’a getiren uçak 11 Mart akşamı İran’da düştü. Kazada 3’ü mürettebat 11 kişi yaşamını yitirdi.

Lübnanlı iş adamı Bassam Houssami nikah masasına oturmaya hazırladığı nişanlısı Aslı İzmirli’nin acı haberiyle yıkıldı. Zor günler geçiren Bassam Houssami, nişanlısını yaptırdığı dövme ile ölümsüzleştirdi.

Numan Ceylan Bassam Houssami’nin fotoğrafını Instagram’da paylaştı ve altına şu notu düştü:

“AŞK; pervassızca, cesurca, körü körüne, anlatılmadan yaşanır. Nişanlanıp evlilik hazırlıkları yaparken, elim bir kazada kaybettiğiniz sevgilinizin, nişanlınızın sevgisini yüreğinize hapsedip, başını omzunuzda, yüzünü kolunuza nakşettiğiniz, yaşam boyu taşıyacağınız nakıştır aşk.

Mezara ellerinizle koyduğunuz sevgilinizin bedeninden ruhumu içinize çekerek, gelecek kaygısı taşımadan bir bütün olma halidir aşk. Aşk tılsımdır, yücedir, ulvidir. Sonunu düşünmeden yaşanan, hiç bir kalıba sığmayan bir duygudur. Aşk, Bassam’ın Aslı’yı içselleştirme halidir. O yüzden aşıklar ve aşk ölmez, sonsuza dek yaşanır. Tıpkı Aslı’yla Bassam gibi.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.