Jessica May, Tuz Gölü’nde beyazlara büründü

Özdilek Ev Tekstili, “Sadelik Koleksiyonu”ndaki en yeni ürünlerini Jessica May’in rol aldığı TV reklam filmi ile tanıtıyor. Özdilek Ev Tekstili’nin reklam yüzü olan Brezilyalı Oyuncu Jessica May ile sadeliğin ön planda olduğu en yeni ürünler ilk kez ekrana taşınıyor.

Son yıllarda tüm dünyada güçlü bir trend ve yaşam tarzı haline gelen sadelik ve doğallık temasından yola çıkılarak hazırlanan Sadelik Koleksiyonu’ndaki ürünlerde, yumuşak ve pastel tonlar yer alıyor. Bembeyaz doğal güzelliği ve sadeliği dolayısıyla çekimleri Tuz Gölü’nde gerçekleştirilen Sadelik Koleksiyonu ürünleri, doğayla birleşerek natürel bir çerçeve oluşturuyor.

Sadelik Koleksiyonu ürünlerinden Soft Linen deseni, doğaya duyulan özlemi, sadeliği ve doğaya ait izleri vurgulayarak yansıtıyor. Dokunmuş hissi veren, futuristik ve klasik detayları yumuşak dokusuyla birleştiren ürün, doğa esintisini yatak odalarına taşıyor. Soft Linen deseni, pembe, pudra, bej, lila ve mint renk paleti ile doğanın buğulu detaylarını evinizde hissetmenizi sağlıyor.

Reklam filminin sonunda bir Özdilek markası olan Sadem’in Ciauro Mint ve Sail oda kokuları da tanıtılıyor. Farklı ruh ve karaktere sahip esanslardan oluşan yeni kokular ile Sadem evinizi büyülüyor.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.