Jessica May sevenleriyle buluştu

Oynadığı dizi ve sinema filmleriyle Türk izleyicisinin kalbinde taht kuran Brezilyalı güzel Oyuncu Jessica May, ÖzdilekPark İstanbul’un 5. yıl kutlama etkinlikleri kapsamında sevenleriyle bir araya geldi.

“Yeni Gelin” dizisiyle Türkiye’nin tanıdığı ve çok sevdiği bir isim haline gelen Jessica May, hafta sonu ÖzdilekPark İstanbul’da katıldığı söyleşide sevenlerinin sorularını yanıtladı. Çok yakında izleyiciyle buluşacak “Dert Bende” filminin kadrosunda yer alan sempatik oyuncu akıcı Türkçesi ile dikkat çekti.

blank
Jessica May

“Favori yemeğim mıhlama”

Türk mutfağı ile arasının nasıl olduğu sorulan Jessica May, “Türk yemeklerini çok seviyorum ama Türkiye’ye ilk geldiğimde bu kadar acı sevdiklerini bilmiyordum. Bizim ülkemizde böyle bir acı kültürü olmadığı için başlarda biraz zorlandım tabii. Favori yemeğim mıhlama. Eşim Karadenizli olduğu için kayınvalidemden öğrendim, o çok güzel yapıyor. Zayıf olduğuma bakmayın, çok fazla yemek yiyorum” diye belirtti.

Etkinlik sonrasında hayranlarıyla bol bol selfie fotoğraf çektiren Jessica May, ÖzdilekPark İstanbul ziyaretçileriyle keyifli bir sohbet gerçekleştirirken AVM’nin 5. yılını kutlamayı da ihmal etmedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.