Jessica May ile Kuzey ışıklarına bir yolculuk

Kuzey Işıklarıyla Yeni Yılda Evinizin Modası Özdilek’te

Özdilek Ev Tekstili 2020 Yeni Yıl Koleksiyonu’nun en yeni ürünlerini dijital mecralarda yayınladığı reklam filmiyle tanıtıyor.

2020 Yeni Yıl Koleksiyonu’nun tanıtıldığı reklam filminde geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu sene de, Özdilek Ev Tekstili’nin reklam yüzü olan Brezilyalı Oyuncu Jessica May’i görüyoruz.

Yılbaşının o büyülü havasını, yaşam alanlarına katmak isteyenlerin tercihi olacak Özdilek Northern Lights Nevresim Takımı, yeni yıl ruhunu yaşatırken sizi Kuzey ışıklarında bir yolculuğa çıkarıyor ve tasarımıyla yaşam alanlarınıza modern bir görünüm katıyor.

Özdilek Northern Lights Nevresim Takımı, yeşil, mavi, eflatun renklerinin; gökyüzünde yay, bulut, çizgi, dairesel şekillere benzer görüntüler oluşturan Kuzey ışıkları temasında karşımıza çıkıyor. Üzerinde Kuzey ışıklarının huzur veren tasarımının yer aldığı pijama takımlarını da reklam filminde tanıtan Özdilek ve First Company adeta ev modasını yeniden şekillendiriyor.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.