Jennifer Lopez’den şaşırtan itiraf! “Topuğuma sıkmak istiyorum!”

Jennifer Lopez, bir dergiye verdiği röportajda, Sadakatsiz filmi ile ilgili yaşadığı pişmanlığı dile getirdi.

Jennifer Lopez, Diane Lane’e Oscar adaylığı kazandıran 2002 yapımı Sadakatsiz filmindeki başrolün kendisine teklif edildiğini ama rolü kabul etmediği için pişman olduğunu açıkladı.

“DIANE LANE ROL İÇİN MÜKEMMELDİ”

Lopez, “Evet. Sadakatsiz – Unfaithful adında bir film vardı. Rol bana teklif edilmişti ve o zaman senaryonun ayaklarının henüz yere basmadığını düşünmüştüm” dedi. Ünlü yıldız, “Adrian Lyne’ın işin hakkından geleceğini bilmem gerekirdi ama akıl edemedim. Diane Lane rol için mükemmeldi, rol ona biçilmiş kaftan gibiydi ama bunu düşündüğümde… Hakikaten topuğuma sıkmak istiyorum. Gerçekten” diyerek pişmanlığını dile getirdi.

Vanity Fair’e konuşan Lopez, filmin ardındaki vizyonu senaryoyu okuduğunda göremediğini, projenin ardındaki yetenekli yönetmene güvenmiş olmayı dilediğini de belirtti.

YouTube video

 

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.