Jennifer Lopez yıllar sonra itiraf etti

30 yıla yakın, başarılı kariyeri boyunca Jennifer Lopez de kendi payına düşen kalp kırıklığıyla baş etmek zorundaydı.

American Idol’ın sevilen jüri üyesi, samimi röportajında hayatının en büyük hayal kırıklığını açıkladı: Marc Anthony ile evliliğinin bitiş süreci.

jlo

J Lo, röportajında “O zamanlar biraz yolumu şaşırdığımı hissettim. Evliliği sürdürmeye çalışırken benliğimi kaybediyordum. Daha önce 2 kez evlenmiştim ve sonuncunun da bir başarısızlık olmasını istemiyordum. Bu amaç uğruna bütün kalbimi ve ruhumu harcadım ve sonunda bir birey olarak kim olduğumu unuttum” dedi.

Lopez ve Anthony önce 90’larda birlikteydi, ancak daha sonra ayrılan çift başka kişilerle evlendi. Kısa süre sonra yeniden bir araya gelen çift 2004’te evlendi ve çiftin bu evlilikten Max ve Emme adında ikizleri oldu. Anthony 2012’de “şiddetli geçimsizlik” sebebiyle boşanma davası açtı.

“Sanırım o zamanlar Marc ve ben ölene kadar birlikte olacağımızı düşünüyorduk” diyen Lopez, sonrasında boşanmanın güçlendirici olduğunu itiraf etti.

Jennifer Lopez şu anda dansçı sevgilisi Casper Smart’la birlikte. Marc Anthony de 2014’ten beri Shannon De Lima ile evli.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.