Jennifer Lopez ve Ben Affleck yeniden bir araya geldi

Geçtiğimiz günlerde magazin basını yeni bir iddia ortaya attı. Kulislerde dönen dedikodulara göre eşi Jennifer Garner’dan boşanma aşamasında olan ünlü oyuncu Ben Affleck ve Jennifer Lopez yeniden bir araya geldi.

Ünlü magazin dergisi In Touch’ın haberine göre, J.Lo’nun çevresindekiler, ünlü yıldıza Ben Affleck’le yeniden birlikte olması için baskı yapıyordu. Lopez de bu baskılara dayanamamış ve eski sevgilisini yeniden arayıp sormaya başlamıştı. In Touch’a konuşan bir kaynak, ‘Her ikisinin de düşüşe geçen kariyerlerinin toparlanması için süperçift olmaları şart. Böylece eski şaşalı günlerine geri dönebilecekler’ dedi.

Ancak magazin dünyasının önemli sitelerinden Gossip Cop bu haberin uydurma olduğunu iddia etti. 2000’lerin başında büyük aşk yaşayan Jennifer Lopez ve Ben Affleck’in bağlarını koparmamış olduklarının yeniden birlikte olduklarına işaret olmayacağını yazan site, mevcut ilişkileri bitmiş ya da bitmekte olan eski sevgilileri yeniden birliktelermiş gibi yazmanın kolaycılık olduğunu söyleyerek iddiaları yalanladı.

Ancak ne Lopez cephesi ne de Affleck cephesinden haberlere ilişkin bir açıklama gelmiş değil. Bu da kafalarda soru işareti uyandırıyor. Büyük aşk yaşayan ünlü çift, 2004 yılında ayrıldıklarında Lopez, ‘Ben’i hala çok özlüyorum. Bizimkisi gerçek aşktı. İlişkimiz bittiğinde kalbim yerinden sökülmüş gibi hissetmiştim’ demişti.

46 yaşındaki Lopez, evliliğin eşiğinden döndüğü eski sevgilisi hakkında ‘Başka zamanlarda başka şartlarda olsaydık belki de her şey farklı olabilirdi’ demişti.

marc-anthony-jennifer-lopez

Jennifer Lopez, Ben Affleck ayrılığı sonrası şarkıcı Marc Anthony ile evlenmiş ve ikiz bebeklerini dünyaya getirmişti.

ben-affleck-jennifer-garner

Ben Affleck ise Lopez ayrılığından birkaç ay sonra Jennifer Garner’la aşk yaşamaya başlamış ve 2005’te evlenmişti. Her ikisi de daha sonra evliliklerini bitirdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.