Jennifer Lopez, tarzıyla herkese ilham veriyor

Her ne kadar ‘Stil ikonu’ denince akla ilk olarak Rihanna, Beyonce, Sarah Jessica Parker, Lady Gaga, Mary Kate ve Ashley Olsen kardeşler, Gwyneth Paltrow, Kate Middleton gibi isimler gelse de, aslında hepsini geride bırakan bir isim var; Jennifer Lopez…

Mütevazı olduğu kadar cüretkar, gösterişli olduğu kadar cesur tarzıyla tam bir moda ikonu… Nerede nasıl giyinmesi gerektiğini gayet iyi başarıyor. Spor kıyafetler giydiğinde dahi tarzından ödün vermeyen JLO’nun, retro ilhamla modern ve orijinal bir siluet yaratma konusunda da kimse eline su dökemez.

Ucuz görünmeden seksi olmayı herkes başaramaz
Renk konusunda da takıntılı değil. Latin şarkıcı sokak stilinde dahi neon renk kullanmaktan kaçınmıyor. Denim-on-denim trendini de son zamanlarda sıkça kullanan Lopez, sımsıkı topladığı saçlarıyla da at kuyruğu akımına öncülük ediyor.

Jennifer Lopez’in bu kadar beğenilmesinin ardında büyük özveri yatıyor. Her zaman kendine özen gösteren Latin ateşi, sporunu aksatmıyor, beslenmesine dikkat ediyor, en önemlisi de “Nasıl olsa sokağa çıkıyorum’ diye kedini salmıyor.

JLO, abiye kıyafetlerinde de öyle güzel bir orantı kuruyor ki, ucuz bir görüntü sergilemeden hem seksi görünmeyi başarıyor hem de istediği gibi dekolte giyinebiliyor. Ve bu onda hiç sırıtmıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.