Jennifer Lopez, evliliğe hazır değil mi?

Son dönemin gözde çifti Jennifer Lopez-Alex Rodriguez cephesinde yeni gelişme… Jennifer Lopez’in evliliğe hazır olmadığını öne sürüldü.

Alex Rodriguez’in birkaç hafta önce Paris’te Jennifedr Lopez’e evlenme teklif ettiği ancak güzel şarkıcının sevgilisine net bir yanıt vermediği öğrenildi.

Daha önce üç kez evlenip boşanan Lopez’in, bir kez daha nikah masasına oturma konusunda çekimser olduğu konuşuluyor.

Rodriguez, düğün tarihi belirlemek için Lopez’e ısrar ederken, bu baskıdan sıkılan güzel yıldızın evlilik konusunu kapatmak istediği de iddialar arasında.

blank

Lopez, ilk evliliğini kariyerinin henüz başlarındayken, Kübalı garson Ojani Noa ile yaptı. Ancak ikilinin mutluluğu sadece 13 ay sürdü.

Lopez daha sonra Chris Judd’la çıkmaya başladı. Judd’la 29 Eylül 2001’den Haziran 2002’ye kadar evli kaldı.

Amerikalı şarkıcı ikinci boşanmasından sonra oyuncu ve yönetmen Ben Affleck’le çıkmaya başladı ve çift Kasım 2002’e nişanlandı. Medya onları Bennifer olarak anmaya başladı ve medyada ve popüler kültürde öne çıkan muhteşem çift oldular…

Bennifer popüler bir terim haline geldi ve konuşma diline ve yeni kelime sözlüğüne girdi. Böylece diğer ünlü çiftlerin adlarının baş harfi alınarak isim kombinasyonu yapma trendi başladı. Eylül 2003’teki düğünden önceki gün çift düğünü erteledi.

Affleck’le Ocak 2004’teki ayrılığından sonra Lopez uzun süredir arkadaşı olan Marc Anthony ile birlikte oldu. Çift o Haziran evlendi. Bu evlilikten dört yıl sonra Max ve Emme adında ikiz bebekleri olmuştu.

Ancak Lopez, bu evlilikten daha sonra hayatının en büyük pişmanlığı olarak bahsetti.

Daha önce evlilik konusunda son derece cesur davranan 47 yaşındaki Lopez’in Alex Rodriguez ile olan ilişkisi hakkında vereceği karar merakla bekleniyor…

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.