Jennifer Lopez, eski dostu Leah Remini’ye sahip çıktı

Ünlü yıldız Jennifer Lopez uzun yıllardır sağlam bir dostluğa sahip olduğu aktris arkadaşı Leah Remini’ye destek oluyor.

Lopez, 2013 yılında Scientology tarikatından ayrılan ve zor günler geçiren Leah Remini’ye terapi sırasında yardımcı oluyor.

45 yaşındaki eski aktris Remini, Beverly Hills’te 47 yaşındaki Jennifer Lopez ile alışveriş yaparken görüntülendi.

Gündelik kıyafetleri içerisinde fotoğraflanan yakın arkadaşlar saçlarını da benzer bir şekilde topladı.

‘King of Queens’ dizisiyle tanınan Remini’nin, Scientology tarikatından ayrılmasında önce J.Lo’yu da katılmak içni etkilediği iddia ediliyordu.

Yakın arkadaşlıkları yıllardır takip edilen ikili, Remini’nin tarikattan ayrılması sonrası Jennifer Lopez’in desteğiyle hayatlarına devam ediyor.

J.Lo, Remini’nin ayrılışı sonrası katıldığı ‘Ellen DeGeneres Show’da arkadaşının zor zamanlar geçirdiğini açıklamış ve en yakın arkadaşına destek verdiğini belirtmişti.

2015 yılında Remini, Lopez’e tatsız ve kamuya açık bir şekilde gerçekleşen Scientology vedası sırasında verdiği destekten dolayı teşekkür etmiş ve arkadaşının kendisini yargılamadığını anlatmıştı.

Remini Scientology’den ayrıldıktan sonra hareket içinde büyümenin zorluklarını anlatmak için bir kitap yazmış ve çok sayıda televizyon programına katılmıştı.
Jennifer Lopez’in babası David’in halen Scientology hareketine bağlı olduğu biliniyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.