Jennifer Lopez ayakkabıcı olmaya karar verdi

ABD’li şarkıcı Jennifer Lopez, ocak ayında ünlü İtalyan lüks ayakkabı markası Giuseppe Zanotti için ayakkabı ve aksesuar koleksiyonu hazırlayacağını açıklamıştı. Şimdi o koleksiyona ait fotoğraflar ortaya çıktı.

“Tüm kadınlar gibi ayakkabı aşığı” olduğunu söyleyen 47 yaşındaki şarkıcı, “Kırmızı halıda yürüsem de rahat günlük giysiler içinde olsam da kıyafetimi doğru ayakkabıyla tamamlamak bana kendimi güzel, seksi ve korkusuz hissettiriyor. Giuseppe için tasarladığım koleksiyon hem benden hem de markadan beklenileni verecek cinsten” şeklinde konuştu.

gazetemag.com-Jennifer Lopez2

“Giuseppe for Jennifer Lopez” adlı koleksiyon, kristallerle süslenmiş açık parmak uçlu botları, kalın tabanlı spor ayakkabıları, gladyatör sandaletlerini içeriyor. Pastel tonlar, griler ve bej tonlarının yer aldığı koleksiyonda iki de çanta modeli bulunuyor.

“Her zaman Jennifer’dan ilham aldım ve benim koleksiyonumdaki ayakkabılarla görünüşüne hayran oldum. İşbirliği yapmak, bu durumun getirdiği doğal bir sonuç” diyen tasarımcı Giuseppe Zanotti, “Koleksiyon, Jennifer gibi sofistike, şehvetli, modern ama aynı zamanda neşeli ve keskin hatlı” şeklinde konuştu.

gazetemag.com-Jennifer Lopez3

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.