Jennifer Aniston muhteşem evini milyoner Bill Gross’a sattı

Ünlü oyuncu Jennifer Aniston’un bir zamanlar yaşadığı saray yavrusu evinin iç tasarımı en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş.

Dünyaca ünlü oyuncu Jennifer Aniston’un 2006 yılında satın aldığı bu muhteşem ev gerçek bir saraydan farksız. Aniston, Beverly Hills’te bulunan bu muhteşem evinin tasarımını ise Stephen Shadley’e emanet etti. Tasarımcı Shedley, Aniston’ın geniş alanlar sevdiğini bildiği için dış alanı olabildiğince geniş tutmuş. Aniston, aynı zamanda büyük kapılara da hayran. Shedley ile evin konsepti ‘Zen’ ve ‘Bali’ olarak belirlemişler ve evin içindeki hemen her eşyanın bu ruhu yansıtmasını istemişler.

Jennifer Aniston1

2011 YILINA KADAR BURADA YAŞADI

Jennifer Aniston, 2006 yılında 13,5 milyon dolara (yaklaşık 40 milyon TL) satın aldığı bu evde 2011’e kadar oturdu. Ünlü oyuncu, her bir köşesini incelikle elden geçirdiği muhteşem malikaneyi daha sonra milyoner Bill Gross’a sattı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.