Jennifer Aniston, eşinin onu nasıl el üstünde tuttuğunu anlattı

Seneler önce ilk eşi onu başka bir kadına aşık olduğunu söyleyerek terketti ve yasak ilişki yaşadığı kadınla evlendi. Şimdi ise uğruna terkedildiği kadın, aldatıldığına yönelik iddialar arasında boşanmaya çalışıyor. Evet, Jennifer Aniston’dan bahsediyoruz.

Angelina Jolie’nin Brad Pitt’in yaşadığı bir yasak ilişki yüzünden 10 yıllık evliliklerine bitirme kararı alması ardından bütün gözler Pitt’in ilk eşi Jennifer Aniston’a döndü. İlk günden beri sessizliğini koruyan Aniston, Marie Claire dergisinin Aralık sayısına kapak oldu. Dergide yer alan röportajın odağı ise 41 yaşındaki başarılı oyuncunun 5 yılı geride bırakan mutlu evliliği oldu.

5 Ağustos’da eşi Justin Theroux ile 5. evlilik yıldönümlerini kutlayan Aniston, kıskananları çatlatacak açıklamalarda bulundu. Theroux’un onun için kesinlikle ‘doğru adam’ olduğunu söyleyen güzel oyuncu, ilişkilerinin hala ilk günkü gibi aşk dolu olduğunu gösteren açıklamalara imza attı.

Aniston, eşinin onu el üstünde tutuğunu ‘Hangi durumda olursak olalım, onun tarafından her zaman farkedildiğimi ve tapınıldığımı hissediyorum’ sözleriyle açıkladı. Kendisinin eşine olan duyduğu sevgi ve bağ hakkında ise “Benliğimdeki hiçbir parça ona olan duygularımı göstermek ve teşhir etmek hakkında en ufacık rahatsızlık hissetmiyor. Onu o kadar çok önemsiyorum ki, içimdeki en iyi şeylerin ortaya çıkmasına sebep oluyor. O kadar iyi bir insan ki.. Onu üzmenin düşünmesi bile canımı yakıyor” dedi. Kadıncaözel

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.