Jennifer Aniston, çareyi böyle buldu

Yıllar önce eşi Brad Pitt onu Angelina Jolie uğruna terk ettiğinde dünyanın gündemine oturmuştu Jennifer Aniston. Bu “terk edilen kadın” gölgesi çok uzun süre onu rahat bırakmadı. Neredeyse son 10 yıldır da ünlü oyuncunun peşinde başka bir “gölge” var. Her iki ya da üç ayda bir Aniston’ın hamile olduğuna ilişkin haberler basında üstelik de bazı ciddi yayın organlarında bile yer alıyor.

47 yaşındaki oyuncu en son iki gün önce yine benzer bir haberle gündeme geldi. Bunu sözcüsü aracılığıyla iddiaları yalanlayan Aniston dün New York’ta görüntülendi. Bu hamilelik söylentilerinden bıkmış olacak ki seçtiği kıyafet ve aksesuarlar sanki herkese “Karnıma Bakmaktan Vazgeçin Artık” der gibiydi.

Tatilini bitirip evine dönen Aniston dün New York’ta sokakta görüntülendi. Mini bir etek ve siyah askılı bir tişört giyen Aniston karın bölgesini ise önce şapkasıyla sakladı. Sonra da kot montunu beline bağlamakta buldu çareyi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.