Jennifer Aniston, annesini ölüm döşeğinde bile affetmiyor

Jennifer Aniston ile ölümün kıyısından dönen annesinin arasındaki buzlar erimiyor. Eski model ve oyuncu olan 79 yaşındaki anne Nany Dow, geçtiğimiz pazar günü birdenbire fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Kaliforniya’da bir apartman dairesinde yaşayan Dow’la komşuları ilgileniyor. Dünyaca ünlü yıldız oyuncu Jennifer Aniston ise, annesini hastanede de ziyarete gitmedi.

47 yaşındaki Aniston, geçmişte verdiği bir röportajında ‘Annemle hiçbir zaman yakın bir ilişkimiz olmadı. O bir modeldi. Beni sürekli eleştirirdi. Her zaman muhteşemdi, gözalıcıydı, mükemmeldi. Ve ben asla değildim. Asla da olamayacaktım’ demiş ve eklemişti: ‘Çok kinciydi ve çok öfkeliydi. Sürekli tartışırdık. Bana sürekli bağırırdı. Bundan çok yorulmuştum’.

5 yıl önce felç geçiren ve tam gün bakıma ihtiyacı olan anne Dow’un komşuları, ‘Jennifer yalnızca faturaları ödüyor. Onu bugüne kadar burada yalnızca iki kez gördük. Onu ziyarete gelmiyor. Annesini asla affetmiyor’ ifadelerini kullanıyor. Jennifer Aniston ve annesi arasındaki gerilim, annesinin kızının hayatı hakkında yazdığı kitap nedeniyle de iyice tırmanmış, bu kitaptan sonra Aniston annesini düğününe de davet etmemişti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.