Jeniffer Aniston ve Brad Pitt yeniden aşk mı yaşıyor?

2000-2005 yılları arasında evli kalan Jeniffer Aniston ve Brad Pitt’in, yeniden birlikte vakit geçirmeye başladıkları iddia edildi. Pitt’e yakın kaynakların “Aralarında mükemmel bir bağ ve arada flörtleşiyorlar. Birbirlerini çok iyi anladıkları için enerjileri hiç bitmiyor” açıklamasını yaptığı öğrenildi.

Bir zamanlar evli olan Brad Pitt ve Jennifer Aniston, 15 yıl önce ayrılmış olsa da hala arkadaşlıklarını sürdürüyor.

Pitt, geçen hafta Aniston’un düzenlediği Noel partisine katılmıştı. Ünlü aktörün partiye katılan ilk davetlilerden biri olduğunu söyleyen kaynak, Pitt’in geceden en son ayrılan ikinci kişi olduğunu ve gece 11 civarında partiden çıktığını söylemişti.

blank
Brad Pitt – Jennifer Aniston

2000-2005 arasında evli kalan Jennifer Aniston ve Brad Pitt’in, bu kez yeniden birlikte vakit geçirmeye başladıkları iddia edildi.

“ARALARINDA MÜKEMMEL BİR BAĞ VAR”

The Sun’da yer alan habere göre; eşini, Angelina Jolie ile aldattıktan sonra ondan da boşanan Pitt’e yakın kaynakların “Aralarında mükemmel bir bağ var ve arada flörtleşiyorlar. Birbirlerini çok iyi anladıkları için enerjileri hiç bitmiyor” açıklamasını yaptı.

Anniston ile Pitt, 2000 yılında Malibu’daki özel bir düğün töreniyle evlendikten sonra Hollywood’un en sevilen çifti olmuştu.

Aniston ile Pitt, beş yıllık evliliğin ardından Ocak 2005’te ayrıldıklarını duyurmuştu. Bu ayrılık sonrası Pitt ile Angelina Jolie ilişkisi başladı.

‘Brangelina’ olarak anılan çift, 2014 ile 2016 yılları arasında evli kaldı. İkili Eylül 2016’da ayrıldı ve boşanma davaları halen sürüyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.