Jean-Christophe Grangé D&R’daki imza gününde Türk okurlarıyla buluştu

D&R ve Doğan Kitap ev sahipliğinde gerçekleştirilen imza günlerinde okurlarıyla buluşan Fransız yazar, gazeteci ve senarist Jean-Christophe Grangé, Türk kitapseverlerden büyük ilgi gördü.

D&R Kanyon ve D&R Akasya’da gerçekleşen imza günlerinde yeni kitabı “Ölüler Diyarı”nı imzalayan Grange, hayranlarının ilgisinden dolayı mutlu olduğunu belirtti.

D&R, Doğan Kitap’ın 20. yılı kapsamında Türkiye’ye gelen dünyaca ünlü Fransız yazar Jean-Christophe Grangé’ı imza gününde ağırladı. Türk hayranları D&R Kanyon ve D&R Akasya’da bir araya gelen Grangé, “Ölüler Diyarı” kitabını okurları için imzalarken kitapseverler usta yazara yoğun ilgi gösterdi. İstanbul’un yanı sıra Ankara ve Gebze gibi pek çok şehirden okurun kitaplarını imzalatmak etkinliğe katıldığı gözlemlendi.

Son olarak “Ölüler Diyarı” isimli kitabıyla geniş yankı uyandıran Grangé, yaptığı açıklamada “Türkiye’de olmak heyecan verici. Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de binlerce polisiye-gerilim okuru var. D&R’da kitap tutkunlarıyla buluşmaktan ve gördüğüm yoğun ilgiden dolayı çok mutluyum. Umarım önümüzdeki dönemde tekrar bir araya geliriz” dedi.

İlk olarak ‘Kızıl Nehirler’le tanıdığımız Grangé, polisiye-gerilim türüne yeni bir bakış açısı getirdi. Her kitabında psikolojik bir konuyu gündeme taşıyarak yazdığı gerilimin içine okuyucuyu hiç rahatsız etmeden çeken yazar, geçtiğimiz günlerde Doğan Kitap tarafından yayımlanan son kitabı Ölüler Diyarı’yla da okuyucularını oldukça heyecanlandırdı. Ölüler Diyarı’nda da beynin sınırlarında dolaşmaya devam eden Grangé, bu kez kötülüğün ne ölçüde kalıtsal olduğunu tartışıyor.

blank

Yazar hakkında

Jean-Christophe Grangé 1961 yılında Fransa’da doğdu. Çeşitli haber ajansları ve gazeteler için çalıştı. Paris-Magazine için bilimsel röportajlar hazırladı. Bütün dünyada ve Türkiye’de aylarca çok satanlar listesinden inmeyen Kızıl Nehirler, Taş Meclisi, Leyleklerin Uçuşu, Kurtlar İmparatorluğu, Siyah Kan, Şeytan Yemini, Koloni, Ölü Ruhlar Ormanı, Sisle Gelen Yolcu, Kaiken, Lontano ve Kongo’ya Ağıt adlı kitapları Doğan Kitap tarafından yayımlandı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.